Minőségpolitika

A Dunacell Kft. célja, a működésünk hosszútávú fenntartható módon való biztosítása, az érdekelt felek igényeinek maximális figyelembevételével, a vevők kiemelkedő minőségű, biztonságos termékekkel való ellátásával.

 • A DUNACELL Kft vezetősége a jövőre vonatkozó, hosszú távú célok megvalósítását komplex minőségpolitikával kívánja megalapozni.  Céljaink megvalósításának eszköze az MSZ EN ISO 9001:2015 és az FSSC 22000:2018 szerinti irányítási rendszer hatékony működtetése. A kívánt eredmény leghatékonyabb elérése érekében folyamat- és rendszerszemléletű megközelítéssel gondoskodunk a rendszeren belül az egyes folyamatok közötti kapcsolatok és kölcsönhatások szabályozásáról. A folyamatok kockázatait felmértük és azokat folyamatosan kezeljük, a vevők és más érdekelt felek megelégedettsége érdekében.
   
 • Alapelvünk az érdekelt felek igényeinek feltárása a vállalat külső és belső tényezőinek meghatározásával a vállalat hosszú távú fenntartható működése érdekében.
   
 • Versenyképességünk növelése érdekében folyamatosan fejlesztjük technológiánkat. Beruházásokkal, folyamatos technológiafejlesztéssel, az elérhető leghatékonyabb technológia alkalmazásával törekszünk lépést tartani az iparág fejlődésével. Tervezéskor az élelmiszerbiztonsági szempontokat és a környezetünkre gyakorolt hatásokat maximálisan figyelembe vesszük.
   
 • Termékeinket, szolgáltatásainkat, irányítási rendszerünket a vevői igények figyelembevételével, a vevői észrevételek visszacsatolásával, teljesítményünk értékelésével és a minőségcélok megvalósításával tökéletesítjük.
   
 • Szállítóinkat az általunk és vevőink által meghatározott minőségi színvonalnak megfelelően választjuk ki. A szállítókkal kialakított kölcsönösen előnyös kapcsolatok fokozzák minden érdekelt fél értékteremtő képességét.
   
 • Céljaink megvalósulásában fontos szerepe van a munkatársak szaktudásának, tájékozottságának, rátermettségének, ezért vállalatunk nagy figyelmet fordít körültekintő kiválasztásukra, valamint képzettségük, szakmai tapasztalatuk folyamatos fejlesztésére.
   
 • Vállalatunk vezetősége a szükséges erőforrások biztosításával vállal elkötelezettséget minőségügyi rendszerünk fenntartására, fejlesztésére és a vállalt feladatok elvégzésére.